Facebookpagina AllesPlat

Alles Plat is een initatief van:

Logo RTV Oost

Logo Omroep Gelderland

U bevindt zich hier : HomeEvenementenArchiefHobNob Festival Almelo

HobNob Festival Almelo

Zaterdag 2 juli organiseert Stichting HobNob 2000 alweer voor de 6e keer het HobNob festival. Het evenement vindt plaats in het Schelfhorstpark en het kenmerkt zich door de bijzondere en ontspannen sfeer. Het festival is door zijn zeer gevarieerde muziekstijlen geschikt voor jong en oud en het is bovendien gratis!

Bertolf en de Heideroosjes
De eerste bands van het HobNob festival 2011 zijn bekend! De "Heideroosjes" en "Bertolf" zullen van zich laten horen tijdens deze editie van het festival. Zodra meer bands bekend zijn zullen deze zo snel mogelijk op de site worden gezet. Dus hou www.hobnob2000.nl in de gaten.

Geschiedenis
Stichting Hob-Nob 2000 is ontstaan uit een groep mensen van het voormalige jongerencentrum HobNob uit Almelo. Dit legendarische jongerencentrum was zeer populair in de jaren zestig en zeventig en werd destijds goed bezocht. Een aantal oud-leden heeft de koppen bij elkaar gestoken om een festival te organiseren en met succes, want het Hobnob festival trekt inmiddels vele duizenden bezoekers vanuit Almelo, maar ook uit de rest van de regio!


Terug

02-07-2011